Anita M. Ootjers

   Lily's Secretariaatsservice

Blog

Wat ik zeker weet...

overzicht:  volledig / samenvatting

Zeetong en filiforme corrosie

Geplaatst op 15 juli, 2015 om 11:50 Comments reacties (1)

Zeetong.... de ultieme verwennerij op je bord. Tenminste, dat vind ik. Het liefst eet ik zo'n heerlijke Noordzeetong bij De Vrienden van Bru in Bruinisse, klaar gemaakt door chefkok Hans. De tong heeft een subtiel-krokent jasje van bloem (vandaar die naam meunière). En niet zoals in Holland in de jaren 70 ineens gangbaar was: tong picasso (met ananas uit blik).

Ik weet nog wanneer mijn eerste zeetong at. Dat was bij Hotel Maarsbergen (inmiddels verbouwd en van naam verand...

Lees de volledige post »

Overweldigd

Geplaatst op 16 april, 2015 om 10:35 Comments reacties (0)

Soms zijn er van die momenten dat je de spanning voelt, je voelt dat die spanning wordt opgevoerd, je weet dat er een 'explosie' gaat komen, en toch word je op het moment dat het daadwerkelijk gebeurd overspoelt door emotie.

Dat had ik bij het zien van dit filmpje van The Voice Frankrijk... (kijk vanaf 1.25)

https://www.youtube.com/watch?v=OrcBn3whNmw

Wie is Lily?

Geplaatst op 22 oktober, 2014 om 9:15 Comments reacties (0)

Waarom noem je je nieuwe bedrijf Lily's Secretariaatsservice? Waarom niet Anita's Secretariaatsservice? Wie is Lily? En waarom niet gewoon weer OFFASS helpdesk, zoals mijn secretariaatbureaut vroeger heette? Deze vragen zijn me de laatste weken regelmatig gesteld.

Tsja. En wat zeg je dan? Echt uitleggen kan ik het ook niet. Het is een gevoel. Het is namelijk niet alleen een puur zakelijke uitdaging om van Lily's Secretariaatsservice een succes te maken. Ik ben toe aan wat anders in dit ...

Lees de volledige post »

Rss_feed